fbpx
Högt engagemang Hög servicenivå Hög flexibilitet

KASTEL Ice System

Nyhet

 

I den här artikeln får du lära dig mer om Kastel och utforska företagets sortiment av ismaskiner. Kastel är en italiensk tillverkare med hög kvalitet och brett sortiment. Med innovation, erfarenhet och uppmärksamhet för detaljer arbetar företaget med att ständigt utveckla sitt redan breda sortiment. Detta är en stabil och framåtlutad partner inom is-sektorn.

Kastel KP – Iskubmaskin

Kastel KP-serien med solida kubismaskiner är ett riktigt flaggskepp inom företagets sortiment, tillverkade helt i rostfritt stål och utrustade med den senaste tekniken för topprestanda och långvarig driftsäkerhet.

Dessa maskiner skapar is genom en unik process där vatten sprutas på en kylplatta av koppar. Detta gör att vattnet snabbt fryser till rena, kristallklara iskuber med hög densitet. Dessa iskuber är inte bara vackra att se på, de är också renare än det vatten de kommer från.

Perfekt för alla drycker, dessa solida iskuber håller din drink kall längre utan att späda ut smaken. En idealisk lösning för både restauranger och barer som vill erbjuda sina gäster den bästa möjliga upplevelsen.

Klicka här för att utforska en stor mängd olika varianter av Kastel KP Iskubmaskin.

Kastel KS – Iskrossmaskin

Kastels KS-serie med granulära ismaskiner är konstruerade helt i rostfritt stål och kännetecknas av deras innovativa design. Dessa maskiner kan fås både med inbyggda och fristående isförvaringskärl, beroende på vad som passar ditt kök eller din bar bäst.

För att skapa perfekt granulär is använder maskinerna en speciell teknik: ett roterande blad på en arkimedisk skruv skrapar försiktigt is från insidan av en vertikal cylindrisk förångare, även den i rostfritt stål. Isen transporteras därefter till en iskross som finjusterar dess konsistens och reducerar vattenhalten. Resultatet är alltid krispig och fräsch is, perfekt för att hålla dina drycker kalla.

Klicka här för att läsa mer om Kastel KS Iskrossmaskin och vilka olika alternativ du kan välja mellan.

Kastel KQ – Quadroiskubmaskin 

I Kastels KQ-serie hittar du avancerade tärningsismaskiner, designade med en vertikalt monterad föregångare i rostfritt stål och en stilren linjär form. Dessa maskiner är kända för sin exceptionella tillförlitlighet och effektivitet.

Isbitarna produceras genom en kontinuerlig och jämn vattenstråle som rinner nedåt i den högeffektiva vertikala förångaren. Detta säkerställer att varje isbit blir perfekt formad och enhetlig.

Klicka här för att läsa mer om Kastel KQ-serien och välj mellan olika storlekar för storlekar av Quadrokuber.

Kastel ST – Binge/Förvaring

För att alltid ha tillgång till tillräckligt med is, erbjuder Kastel ett brett sortiment av förvaringslösningar. Dessa är designade för att passa perfekt ihop med företagets olika modeller av ismaskiner. Det finns flera storlekar och kapaciteter att välja mellan, beroende på ditt behov av is och storleken på din ismaskin.

En väl anpassad förvaringslösning hjälper dig att undvika plastbrist och gör ditt arbete effektivare, vilket både sparar tid och pengar.

Kastels förvaringskärl är tillverkade i rostfritt stål och har en isolering av polyuretanskum med hög densitet. Detta säkerställer att temperaturen hålls optimal, vilket bidrar till att isen håller sig fräsch längre. Alla modeller är vid behov utrustade med toppstängande panel som ingår i priset.

Klicka här för att läsa mer om Kastels förvaringslösningar, storlekar och modeller.

 

Vi på Coolpart finns här för att hjälpa dig att välja rätt ismaskin som förbättrar effektiviteten i din restaurang, bar eller ditt kök med målet att höja kvalitén ytterligare på dina drycker och maträtter. Kontakta oss för mer information om hur våra produkter kan göra skillnad i ditt kök.