fbpx
Högt engagemang Hög servicenivå Hög flexibilitet

Om oss

Vi lyssnar engagerat på ditt behov.

Vi lyssnar engagerat på ditt behov

Vi vill ge återförsäljare inom restaurang och storkök den bästa upplevelsen. Coolpart är ett väletablerat varumärke på marknaden med fokus på att bygga långa relationer och starka samarbeten. Med ett stort engagemang och en hög servicenivå ger vi våra kunder rätt verktyg för lyckade projekt. Genom att ta ett stort ansvar och ägandeskap över affären ser vi till att hålla det vi lovar och göra det vi säger. Vi är träffsäkra i vår produktmix och kan anpassa våra lösningar helt efter din verksamhet. Tack vare att vi arbetar nära våra kunder är vi lyhörda för marknadens behov och håller vårt erbjudande levande.

Attraktiv produktmix för ÅF-ledet

Vi vänder oss till återförsäljare inom storkök och restaurang. Med hög kompetens inom vårt verksamhetsområde och flexibla lösningar är vi en trygg partner. Vårt engagemang genomsyrar vårt arbete och det är något du märker när du är i kontakt med oss. Vi gör det enkelt för dig att få information och svar på dina frågor.

Vi arbetar nära våra kunder

Restaurangbranschen är levande, har ett högt tempo och förändras snabbt. Det behöver vi också göra. Vi är en samarbetande partner som arbetar nära våra kunder. Vi drivs av att utmana oss själva och har modet att testa nya vägar. Genom att bygga långsiktiga relationer och ständigt vara lyhörda för marknadens behov erbjuder vi ett tryggt alternativ som ger dig lugn och kontroll.

Varför ska du välja oss?

Hos oss är du viktig. Vi bemöter dig med ett varmt välkomnade och inte en kall telefonväxel. Vi lyssnar på dig och tar oss tiden att förstå ditt behov. Våra medarbetare jobbar varje dag för att göra det enkelt för dig som kund. Om du söker en samarbetspartner som lyssnar, förstår ditt behov och engagerat löser dina utmaningar ska du välja Coolpart.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kärnvärden

Jordnära

Vi blir glada när du kontaktar oss. När du ringer till oss möts du av samma person som svarar på dina frågor eller hjälper dig att få kontakt med rätt person. Vi värdesätter att du får en personlig upplevelse och att det känns lättsamt att vara i kontakt med oss.

Lyhörda

Vi tar oss tiden att lyssna på dig. För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa lösningen krävs det att vi lyssnar och förstår ditt behov. Utifrån det tar vi fram träffsäkra lösningar skräddarsydda för ditt behov.

Modiga

Vi vågar ta initiativ. För att utvecklas behöver vi utmana oss själva och testa nya vägar. Vi är verksamma inom en levande och snabbt föränderlig bransch. Då krävs det att vi tar snabba beslut och använder vår erfarenhet till att hitta nya lösningar.

Varumärkeslöfte

Du ska alltid mötas av tydliga svar och ett minnesvärt engagemang.
Vision

Vi ska vara marknadens mest engagerade och hjälpsamma företag inom restaurang och storkök

Styrkor

Högt engagemang

Du ska alltid mötas av engagerade medarbetare när du är i kontakt med oss. Vi tar ett stort ansvar och ägandeskap över affären. Framförallt är vi lyhörda och lyssnar på dig. Därför lägger vi gärna ner extra tid när det behövs. Vi håller vad vi lovar och gör det vi säger. När du behöver hjälp ska du få det – snabbt.

Hög servicenivå

Vi kan det vi säljer. För att ge dig ett större värde utbildar vi dig gärna i vad, hur och varför vi föreslår en specifik lösning. Vår kunskap är en viktig del i hur vi utformar helhetslösningar anpassade för din verksamhet. Genom en hög tillgänglighet och informativa lösningar ser vi till att det är enkelt för dig att förstå och få svar på dina frågor.

Hög flexibilitet

Vi håller branschens tempo. Vårt tydliga ansvarstagande över projekten och vår strukturerade arbetsmetod gör att vi snabbt kan agera för att hjälpa dig. Vi arbetar fokuserat och har hög kompetens inom storkök och restaurang med ett starkt kontaktnät.

Vi vill ge återförsäljare inom restaurang och storkök den bästa upplevelsen. Med ett högt engagemang bygger vi långsiktiga och starka relationer. Vi är trygga i våra lösningar och genom att vara lyhörda för ditt behov kombinerar vi kunskap och mod för minnesvärda upplevelser. Hos oss är det enkelt att samarbeta och ta del av en träffsäker produktmix framtagen efter marknadens önskemål.

Varmt välkommen till Coolpart – en jordnära och engagerad samarbetspartner

Kontakta oss