fbpx
Högt engagemang Hög servicenivå Hög flexibilitet

Nu lanserar vi vår nya webbplats!

Nyhet

Vi vill ge återförsäljare inom restaurang och storkök den bästa upplevelsen. Som ett stort steg på vår resa har vi nu lanserat en ny webbplats som både underlättar för dig som kund att hitta rätt produkter – men även återspeglar Coolpart som varumärke. Vi är övertygade om att webben i kombination med vår service bidrar till att du som kund till Coolpart får marknadens bästa upplevelser. 

“Vi är otroligt glada och förväntansfulla över att ta ett nytt steg på vår resa mot att erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen. Vi både tror och hoppas att vår nya webbplats kommer att underlätta för våra kunder och samarbetspartners.” – Tomas Bjur, VD, Coolpart. 

Nya varumärken 

Tillsammans med vår lansering av webbplatsen passar vi även på att fylla på vårt sortiment med fyra spännande och efterfrågade varumärken. Nu hittar du Hamilton Beach, ES System, Menumaster och XpressChef i vår produktmix. Det är fyra starka varumärken som vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder för ett ännu vassare erbjudande. Är du nyfiken och vill veta mer om våra nya och befintliga varumärken? Klicka här för att läsa mer. 

ÅF-portal – enkelt och smidigt

Inom kort lanserar vi vår ÅF-portal där du som återförsäljare enkelt och smidigt får tillgång till extra produktinformation, nedladdningsbara produktbroschyrer och mycket mer från oss på Coolpart och våra leverantörer. 

Du ska alltid mötas av tydliga svar och ett minnesvärt engagemang

Vi ska vara marknadens mest engagerade och hjälpsamma företag inom restaurang och storkök. Våra medarbetare arbetar varje dag för att underlätta och göra det enkelt för dig som kund. Du ska alltid mötas av engagerade medarbetare som tar ett stort ansvar och ägandeskap över affären – men som framförallt är lyhörda och lyssnar på dig. 

Är du intresserad av att veta mer om vilka vi är, hur vi startade och hur vi ständigt utmanar oss själva kan du läsa vår historia här

Upptäck våra produkter 

Vi vänder oss till återförsäljare inom storkök och restaurang. Hos oss hittar du en träffsäker produktmix som bygger på marknadens önskemål. Vi kan det vi säljer. Det gör att vi även har möjlighet att hjälpa dig med anpassade helhetslösningar. Men nog om oss – nu är det dags för dig att få utforska vårt sortiment av produkter. Om du har några frågor finns vi alltid nära till hands för att hjälpa dig. 

 

Välkommen till Coolpart – en jordnära och engagerad samarbetspartner.