fbpx
Högt engagemang Hög servicenivå Hög flexibilitet

Snabbugnar för dig som kräver det bästa

Nyhet

Upptäck XpressChef 3i och 4i – två exceptionella ugnar designade för att revolutionera ditt kök med snabb, säker och mångsidig matlagning. Oavsett om du driver en restaurang, ett café eller en snabbmatskedja, erbjuder dessa ugnar allt du behöver för att leverera högkvalitativa måltider snabbt och effektivt. För att hjälpa dig ta reda på vilken modell som passar dig bäst har vi listat egenskaper och fördelar med båda modellerna i den här artikeln. Vilken passar ditt behov bäst?

Snabbare, säkrare och bättre

Båda modellerna 3i och 4i från XpressChef gör det enkelt att grilla, baka, rosta, värma, regenerera och färdigställa. Från pizza till paninis och toastade smörgåsar levererar denna ugn alltid perfekta resultat. Dess mångsidighet gör annan köksutrustning nästan överflödig – vilket sparar både plats och kostnader. Till båda modellerna är det även möjligt att välja till en paninipress för högvolymstillagning av smörgåsar, som tillbehör.

Ventilationsfri installation och hög användarvänlighet 

Med sin ventilationsfria design kan snabbugnarna från XpressChef placeras nästan var som helst, vilket eliminerar behovet av dyr ventilationsutrustning. De stora, högupplösta skärmarna med matikoner gör matlagningen felfri och minskar matsvinnet. Vem som helst kan använda denna ugnar, oavsett erfarenhetsnivå.

Smarta funktioner

Modell 3i har enfas 230V – 16A, medan modell 4i erbjuder trefas 400 V – 16A med plug and play funktioner. Detta säkerställer snabb och konsekvent matlagning även under de mest hektiska perioderna. Ugnarna är även utrustade med wifi, ethernet och SMART USB som standard, och med Menu Management-appen är det enkelt att skapa och uppdatera menyer över flera platser från din telefon – med hjälp av en smidig drag-och-släpp-funktion.

6 anledningar att investera i en XpressChef 3i eller 4i:

  • Radikalt minskad servicetid utan att kompromissa med matens kvalitet.
  • Mångsidig matlagning: Baka, rosta, grilla, värm, regenerera eller färdigställ.
  • Konsekventa resultat även under rusningstid.
  • Enkel att använda med högupplösta receptbilder.
  • Ingen ventilation krävs, vilket sparar på driftkostnader.
  • Enkel att rengöra med magnetiska luftfilter och non-stick ugnsliners.

Med en snabbugn från XpressChef får du ugnar som kombinerar hastighet, prestanda och pålitlighet med branschledande funktioner och fördelar. Kontakta oss på Coolpart så hjälper vi dig att revolutionera din matlagningsprocess och minska dina kostnader!