fbpx
Högt engagemang Hög servicenivå Hög flexibilitet

The Summit® Edge – Kraftfull mixer

Nyhet

Få snabba och konsekventa resultat även på de tuffaste recepten. Summit Edge kraftfulla mixer från Hamilton Beach Commercial levererar snabb service och enkel användning med ett knapptryck för varje plats och tillämpning. Oavsett om du mixar acai-skålar, gröna smoothies, proteinshakes eller iskaffedrycker skapar Summit Edge alltid en slät och krämig konsistens. Noggrant utvecklad och byggd för att hålla i många år av tillförlitlig prestanda – är det den perfekta mixern för dig.

 

Blanda dina tuffaste recept med PowerBlend 

PowerBlend kombinerar en kraftfull 3,5 peak* HP-motor och en specialkonstruerad behållare med robusta blad i rostfritt stål, och är en avancerad teknik som ger snabba blandningstider och en krämig profil. Oavsett vad som ska blandas kan alla operatörer, även nyanställda, klara av de tuffaste recepten med självförtroende.

Ultratyst blandning med avancerad Quiet Blend™-teknik

Quiet Blend™-teknologin kombinerar en ljuddämpande copolyestersköld och en specialkonstruerad, dubbelväggig motorbas som omdirigerar luftflödet för att minska ljudet. Tillsammans håller dessa banbrytande komponenter driften extremt tyst så att personalen kan blanda utan att störa normala samtal.

En knapptryckning för perfekt konsistens med Auto Blend

För att uppnå konsekvent perfekta resultat och säkerställa effektivitet, justerar Auto Blend för skillnader i ingredienser och upptäcker kavitation, så att operatörerna inte behöver göra det. Summits exklusiva Auto Blend är betrodd över hela världen och gör en perfekt drink med bara en knapptryckning. Den slutar automatiskt att blandas när dryckerna uppnår den perfekta konsistensen.

Enkel att använda med anpassningsbara inställningar

Pekplattan är utformad för att göra livet enklare för operatörer världen över, men en enkel och intuitiv navigering. Den är utrustad med 6 anpassningsbara knappar och erbjuder variabel hastighetskontroll samt pulsfunktion. För att tillgodose behoven i diverse köksmiljöer kommer den med 36 förinställda program på 11 olika språk, perfekt för att skapa allt från bowls till smoothies. För ytterligare anpassning möjliggör den inbyggda USB-porten snabb och enkel uppladdning av egna receptprogram, vilket erbjuder en skräddarsydd lösning för varje kök.

Stapelbar 48 oz. / 1,4 L BPA-fri copolysterbehållare

Den BPA-fria behållaren staplas vertikalt för att frigöra diskutrymme. Den har en rörfri pip för enkel upphällning och ett bekvämt och ergonomiskt handtag. Den breda och fyrkantiga designen rymmer stora ingredienser för att minska förskärningstiden och de laseretsade mätningarna håller hela produktlivslängden.

Lätt att använda Quiet Shield™ ljudhölje reducerar brus

Quiet Shield™-ljudhöljet är tillverkat av BPA-fri copolyester för att minska buller och har verktygsfri montering för snabb och enkel installation, borttagning och rengöring.

Inbyggda sensorer för pålitlig och långvarig prestanda 

Summit Edge har skapats med livslängd i åtanke och har inbyggda sensorer för att förlänga kopplingens livslängd och säkerställa tyst drift. Motorn stannar när skyddet eller behållaren tas bort och mixern startar inte förrän båda är korrekt på plats.

Hållbar Hybrid Drive Coupling

Hybridkopplingen reducerar buller, levererar gott om kraft och vridmomentet till bladet i rostfritt stål och möter tunga kommersiella krav med långvarig och hållbar prestanda.

Livstids bladgaranti

De hållbara bladen i rostfritt stål är byggda för tillförlitlighet och backas upp av en livstidsgaranti från Hamilton Beach Commercial.

Är du intresserad och vill veta mer om Summit Edge kraftfulla mixer? Välkommen att kontakta oss eller din närmaste återförsäljare.